ShamraSHAMRA
És un mètode d'harmonització que pretén un equilibri i una harmonització integral dels cossos subtils energètics del ser humà mitjançant una transmissió d'energia espiritual d'elevada freqüència i vibració (energia de l'amor). En aquest mètode s'utilitza el mandala dels 7 cercles canalitzat pel mestre Shamra Jesús Jofre Milà a través del seu contacte amb un ésser de 5a dimensió.
Aquest símbol es pot usar per harmonitzar els espais i les persones així com per a protegir i ajudar en la sanació de les malalties provocades per un desequilibri energètic i dels xacres.
El MANDALA SHAMRA dels Set Cercles, és un potent Protector: Símbol de Força (vitalitat, salut) Equilibri (mental, creatiu) i Harmonia (emocional, sentiments, amor) que reforça el nostre camp àuric de protecció.

SHAMRA
Es un método de armonización que pretende un equilibrio y una armonización de los cuerpos sutiles energéticos del ser humano mediante una transmisión de energía espiritual de elevada frecuencia y vibración (energía del amor).
En este método se usa el mandala de los 7 círculos canalizado por el maestro Shamra Jesús Jofre Milà a través de su contacto con un ser de 5a dimensión.
Este símbolo se puede usar para armonizar espacios y personas así como para proteger y ayudar en la sanación de las enfermedades provocadas por un desequilibrio energético y de los chacras.
El Mandala SHAMRA de los Siete Círculos, un potente Protector : Símbolo de Fuerza, (vitalidad salud) Equlibrio (mental, creativo) y Armonía (emocional, sentimientos, Amor) que refuerza nuestro campo áurico de protección.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari/Gracias por tu comentario